Stichting Kinderboerderij Voorschoten

Rosenburgherlaan 9

2252 AX te Voorschoten

RSIN nr:  853487868

De Stichting heeft ten doel het in het algemeen belang leveren van een bijdrage aan het in contact brengen van inwoners van Voorschotenen omgeving met dier, natuur en milieu en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of bevorderlijk kan zijn.

De Stichting voorziet in een drietal functies:

Openbare functie (vrij toegankelijk voor alle bezoekers)

Eucatieve functie (scholen en kinderdagverblijven kunnen bij ons educatiemateriaal lenen en lessen volgen)

Zorg functie (cliënten kunnen bij ons terecht voor dagbesteding)

Statutaire bestuurssamenstelling:

Het bestuur bestaat uit één lid,benoemd door de Raad van Toezicht.

Dit bestuurslid, tevens directeur is Sandy Seijn-Rijsdijk.

Aan het bestuur tevens directie kan geen beloning worden toegekend conform art. 7.3 van de stichtingsakte.

De Stichting heeft geen personeel in loondienst.

Balans:

Stichting Kinderboerderij Voorschoten is gedurende het boekjaar 2014 opgericht.Momenteel wordt er gewerkt aan het opstellen van de balans en verlies en winst rekening over het boekjaar 2014.Het is de verwachting dat deze in de loop van juni 2015 door het bestuur van de stichting wordt goedgekeurd.

Stichting Kinderboerderij Voorschoten heeft een ANBI status.