Activiteiten 2023

Hobby Horse middag

Wij organiseren in de kerstvakantie 2 hobby horse middagen. Kijk snel bij activiteiten voor details en geef je op. Vol=vol!

Hobby Horse middag

Wij organiseren in de kerstvakantie 2 hobby horse middag. 1 op donderdag 28 dec van 13.30 tot 15.30 voor de leeftijd 4 t/m 7 jaar en 1 op donderdag 4 jan ook van 13.30 tot 15.30 uur. Kosten van deze middag zijn €10,- per kind. Wij gaan uitgebreid met de kinderen theorie en praktijk van het hobby horse behandelen en er word geknutseld! Hier moet je bij zijn!! Heb je zelf een stokpaard/hobby horse, neem deze dan mee. Heb je er geen, wij hebben ze ook te leen. Geef je op via de mail of telefoon, tot snel!

Gesloten!

De volgende dagen zijn wij gesloten in december.

Zondag 24 december.
Maandag 25 december.
Dinsdag 26 december.
Zondag 31 december.


Maandag 1 januari.

Laatste activiteit van het jaar!

Het halloweenfeest is de laatste activiteit voor ons dit jaar. Sinterklaas en Kerst zijn zulke drukke dagen voor iedereen, als wij dan iets organiseren is de opkomst te laag. Dus wij zakken even in een winterslaap en met de voorjaarsvakantie hebben wij weer leuke activiteiten.

Halloweenfeest

Vrijdag 27 okt hebben wij weer ons Halloweenfeest. Deze begint om 18.30 uur. In het donker naar de kinderboerderij is al een feestje! Het is dus al spannend genoeg en wij houden het daarbij. Dus gewoon gezellig en voor iedereen. Toegang is gratis dus kom allen.

Vakantie activiteiten

Dit jaar vinden er geen activiteiten meer plaats.

Wij merken dat iedereen druk is met Sinterklaas en Kerst waardoor de opkomst gewoon te laag is om wat te kunnen organiseren.

In het voorjaar van 2024 hebben wij weer een nieuw programma van activiteiten.